NE GJITHMONË GJEJMË ZGJIDHJE PËR JU
NE GJITHMONË JEMI SHUMË TË SHPEJTË
NE GJITHMONË JEMI CILËSOR

Stafi

 • Alfred Beqirllari

  Specialist IT/GIS/RS

 • Mbi 6 vjet eksperience pune ne fushen e kompjuterave. Nivel shume i mire njohurish mbi teknologjine e fundit te kompjuterave, si ne hardware dhe ne software. Gjithashtu njeh mire rrjetat kompjuterike sistemet e telekomunikacioneve, Internetin, sistemet operative. 4 vitet e fundit punon prane kompanise Geo Consulting ku ka marre pjese ne te gjitha projektet me te cilat ka qene e angazhuar kompania. Fotografim ajroj, plane dhe studime rajonale etj...


  Njohuri shume e mire mbi disa nga sistemet kompjuterike dhe programeve me bashkekohor:
  • Sisteme Operimi: MS-DOS, LINUX (Ubuntu, Hostgis), Windows (3.x & 9x, NT, XP, Server 2000-2003, Vista)
  • Sisteme Menaxhimi Baza te Dhenash (DBMS): PosgreSQL 8.x, MS Access 97-2007
  • Gjuhe Programimi: C, C++, njohuri mbi VB.
  • Aplikacione: MS-Office 97-2007, Adobe Photoshop CS3, Corel, etj.
  • Paketat CAD/GIS/RS: ESRI's ArcMap 9.x, ArcView 3.x, AutoCAD MAP 2009, Orthomaper, etj.
  • Open Source GIS: QGIS
  • Teknologji Web: HTML, PHP
  • Web Server: Apache, Webmin
  • Sherbime Hartash ne Web: MapServer, OpenLayers

  Edukimi:
  U.P.T. Fakulteti i Inxhinierise Elektrike, departamenti Elektronike, dega Kompjutera
  Kurse te tjera trajnimi:
  • Certifikate programimi ne gjuhen "C" dhene nga "Lincoln Center".
  • Certifikate nga "Qendra Profesionale Nr.4" ne fushen e qarqeve elektronike.

  email: a.beqirllari@gc-al.com