NE GJITHMONË GJEJMË ZGJIDHJE PËR JU
NE GJITHMONË JEMI SHUMË TË SHPEJTË
NE GJITHMONË JEMI CILËSOR

Stafi

Stafi yne ka eksperience te gjate ne hartografimin topografik lidhur me te gjitha llojet e tematikave si dhe hartave te pasurive e spektrin e fotogrametrise Pervec ketyre stafi yne eshte i perbere dhe nga eksperte ne fushen e teknologjise se informacionit te cilet ofrojne mbeshtetje ne Sistemet e te Dhenave Gjeografike (Geographic Information Systems - GIS), Infrastruktura e te dhenave hapesinore (Spatial Data Infrastructure - SDI), ndertimi i sistemeve te informacioneve (bazat e te dhenave / bazat e te dhenave hapesinore - geodatabases), Trajtimi i imazheve hapesinore, satelitore dhe ajrore me metoda bashkekohore (Remote Sensing), si dhe Programim. Pervec aftesive ne fushen teknike, stafi yne ka sensin e zgjidhjes se problemeve, tejet krijues dhe dinamik.

Pononjesit

 • Edmond Lekaj

  Menaxher i pergjithshem i Geo Consulting.shpk

  Ka 27 vjet eksperience te kombinuar ne prodhim, kontroll dhe manaxhimit me nivel te mire njohurish per teknollogjite e perpunimit te te dhenave hapesinore. Ai ka eksperience te shumte ne hatografimin topografik te lidhur me te gjitha llojet e tematikave. Eksperienca e tij shtrihet ne te gjithe spektrin e fotogrametrise, GPS…

  Lexo më shumë»

 • Alfred Beqirllari

  Specialist GIS/RS

  Mbi 6 vjet eksperience pune ne fushen e kompjuterave. Nivel shume i mire njohurish mbi teknologjine e fundit te kompjuterave, si ne hardware dhe ne software. Gjithashtu njeh mire rrjetat kompjuterike sistemet e telekomunikacioneve, Internetin, sistemet operative. 4 vitet e fundit punon prane kompanise Geo Consulting ku ka marre pjese…

  Lexo më shumë»

 • Migel Ali

  Ekspert GIS

  Është pjesë e stafit që prej vitit 2008.I diplomuar ne Universitetin Politeknik te Tiranës dega Gjeodezi, Ka marë pjesë në projekte të rëndësishme që ka pasur kompania si:


  • Instalim i Sistemit WEB-GIS në ATP (Agjensia e Trajtimit të Pronave);
  • Instalim i Sistemit
  • Lexo më shumë»

 • Aldo Vogli

  Ekonomist

  Eshte pjese e stafit qe prej vitit 2010 duke punuar si Ekonomist I Geo Consulting sh.p.k.Paralel me kete detyre mbulon edhe pjesen e Prokurimeve Publike , si dhe kordinator meinstitucionet publike qendrore dhe ato lokale. Ka njohuri te programeve ku operon GeoConsulting ku dhe ka asistuar ne zbatimin e disa prej projekteve te…

  Lexo më shumë»

Partnerët