NE GJITHMONË GJEJMË ZGJIDHJE PËR JU
NE GJITHMONË JEMI SHUMË TË SHPEJTË
NE GJITHMONË JEMI CILËSOR

Stafi

 • Aldo Vogli

  Ekonomist

 • Eshte pjese e stafit qe prej vitit 2010 duke punuar si Ekonomist I Geo Consulting sh.p.k. Paralel me kete detyre mbulon edhe pjesen e Prokurimeve Publike , si dhe kordinator me institucionet publike qendrore dhe ato lokale. Ka njohuri te programeve ku operon Geo Consulting ku dhe ka asistuar ne zbatimin e disa prej projekteve te kompanise. Gjate studimeve ka punuar si kordinator ne disa projekte ne organizata jo fitimprurese.

  Ka njohuri te mira ne programet kompjuterike si:
  • Financa 5
  • Kontabiliteti ALPHA 8.0
  • Sisteme Operimi: Windows XP, Vista
  • Aplikacione: MS-Office 2003-2010, Adobe Photoshop etj.
  • Paketat CAD/GIS AutoCAD
  • WORDPRESS

  Edukimi:
  Master Shkencor , Administrim Biznes (Biznes Marketing) ne Universiteti Europian te Tiranes.
  Bachelor , FINANCE KONTABILITET ne UNIVERSITETIN LOGOS

 • Certifikate ‘’Financa 5.0’’ nga CROWN CENTRE
 • Certifikate ‘’Kontabiliteti’’ ALPHA 8.0 nga CROWN CENTRE
 • Certifikate “Ligji I Prokurimeve dhe Praktika Shqiptare” nga ISN ALBANIA
 • Certifikate “Legjislacioni Tatimor dhe Biznesi ne Shqiperi” nga ISN ALBANIA

 • email: a.vogli@gc-al.com