NE GJITHMONË GJEJMË ZGJIDHJE PËR JU
NE GJITHMONË JEMI SHUMË TË SHPEJTË
NE GJITHMONË JEMI CILËSOR

Stafi

 • Sotir Misha

  Dizenjues

 • Eshtë pjesë e stafit që prej vitit 2015. Ka njohuri mjaft të mira në fushën e dizajnit dhe arkitekturës, gjithashtu njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike në këtë fushë. Ka marrë pjesë në të gjitha projektet që ka zhvilluar kompania gjatë këtyre viteve ku ka fituar mjaft njohuri të reja pranë Geo Consulting si dhe është rritur profesionalisht.


  Zotëron shumë mirë programet:
  • Autocad 2D – 3D
  • 3DStudio Max
  • Keyshot 3D
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Adobe Dreamweaver
  • Microsoft Word


  Edukimi:
 • Bachelor of Arts dega Architecture Interior Design, Frederick University, Cyprus
 • Certifikate nga Autodesk ne 3DStudio Max

 • email: s.misha@gc-al.com