NE GJITHMONË GJEJMË ZGJIDHJE PËR JU
NE GJITHMONË JEMI SHUMË TË SHPEJTË
NE GJITHMONË JEMI CILËSOR

Stafi

Stafi yne ka eksperience te gjate ne hartografimin topografik lidhur me te gjitha llojet e tematikave si dhe hartave te pasurive e spektrin e fotogrametrise Pervec ketyre stafi yne eshte i perbere dhe nga eksperte ne fushen e teknologjise se informacionit te cilet ofrojne mbeshtetje ne Sistemet e te Dhenave Gjeografike (Geographic Information Systems - GIS), Infrastruktura e te dhenave hapesinore (Spatial Data Infrastructure - SDI), ndertimi i sistemeve te informacioneve (bazat e te dhenave / bazat e te dhenave hapesinore - geodatabases), Trajtimi i imazheve hapesinore, satelitore dhe ajrore me metoda bashkekohore (Remote Sensing), si dhe Programim. Pervec aftesive ne fushen teknike, stafi yne ka sensin e zgjidhjes se problemeve, tejet krijues dhe dinamik.

Pononjesit

 • Edmond Lekaj

  Menaxher i pergjithshem i Geo Consulting.shpk

  Ka 27 vjet eksperience te kombinuar ne prodhim, kontroll dhe manaxhimit me nivel te mire njohurish per teknollogjite e perpunimit te te dhenave hapesinore. Ai ka eksperience te shumte ne hatografimin topografik te lidhur me te gjitha llojet e tematikave. Eksperienca e tij shtrihet ne te gjithe spektrin e fotogrametrise, GPS…

  Lexo më shumë»

 • Alfred Beqirllari

  Specialist GIS/RS

  Mbi 6 vjet eksperience pune ne fushen e kompjuterave. Nivel shume i mire njohurish mbi teknologjine e fundit te kompjuterave, si ne hardware dhe ne software. Gjithashtu njeh mire rrjetat kompjuterike sistemet e telekomunikacioneve, Internetin, sistemet operative. 4 vitet e fundit punon prane kompanise Geo Consulting ku ka marre pjese…

  Lexo më shumë»

 • Migel Ali

  Ekspert GIS

  Është pjesë e stafit që prej vitit 2008.I diplomuar ne Universitetin Politeknik te Tiranës dega Gjeodezi, Ka marë pjesë në projekte të rëndësishme që ka pasur kompania si:


  • Instalim i Sistemit WEB-GIS në ATP (Agjensia e Trajtimit të Pronave);
  • Instalim i Sistemit
  • Lexo më shumë»

 • Aldo Vogli

  Ekonomist

  Eshte pjese e stafit qe prej vitit 2010 duke punuar si Ekonomist I Geo Consulting sh.p.k.Paralel me kete detyre mbulon edhe pjesen e Prokurimeve Publike , si dhe kordinator meinstitucionet publike qendrore dhe ato lokale. Ka njohuri te programeve ku operon GeoConsulting ku dhe ka asistuar ne zbatimin e disa prej projekteve te…

  Lexo më shumë»

 • Sotir Misha

  Dizenjues

  Eshtë pjesë e stafit që prej vitit 2015. Ka njohuri mjaft të mira në fushën e dizajnit dhe arkitekturës, gjithashtu njohuri shumë të mira të programeve kompjuterike në këtë fushë. Ka marrë pjesë në të gjitha projektet që ka zhvilluar kompania gjatë këtyre viteve ku ka fituar mjaft njohuri të reja pranë Geo Consulting si dhe është rritur profesionalisht Zotëron shumë mirë…

  Lexo më shumë»

Partner